sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Vihdoinkin uusia kuvia

Olen tehnyt koruja nyt oikein urakalla ja vihdoinkin on edes osasta kuvia täällä asti. Lisää luvassa ensi viikolla jos vain ehdin!

2 kommenttia:

  1. Et varmaan halua paljastaa miten noita lusikkakoruja tehdään, ettei ammattisalaisuutesi paljastu, joten kysyn vaan että voiko tuo olla kuinka allergisoivaa? Kovasti haluaisin tuollaisen korun, mutta omaan kaikennäköisiä yliherkkyyksiä ja allergioita..

    VastaaPoista
  2. Kas kummaa, en ole bloggeria aiemmin käyttänyt ja kuvittelin tämän jotenkin selkeästi ilmoittavan kommenteista. Eipä näköjään ilmoita. Vastaanpa nyt kuitenkin kysymykseesi näin kahden kuukauden päästäkin, jos vaikka sattuisit tämän huomaamaan :) Kirkas materiaali, jota koruissa käytän, on muovia, ei siis allergisoivaa. Suurin osa itse lusikoista on terästä, jonka ei siis pitäisi allergiaa aiheuttaa. Sen sijaan alpakkalusikat sellaisenaan voivat allergiaa aiheuttaa, mutta olen alpakkalusikoien taustat pinnoittanut tuolla samaisella muovilla, jotta ne eivät aiheuttaisi oireita. Tietenkään en ihan varmaksi voi sanoa ettei tuokin materiaali voisi allergiaa aiheuttaa, mutta luulisin että ei.

    VastaaPoista